Dit houdt ons van de straat.

 

Bij alles wat we doen vinden we het belangrijk om onze kennis, persoonlijkheid, ervaring en talenten in te zetten waar we impact kunnen hebben. Dit doen we in veel verschillende vormen.

Marketing

Coaching, consultant & interim

Met De Marketingfaculteit nemen we de zorgen en onzekerheid van ondernemers en ondernemingen rondom hun marketing weg zodat zij zich kunnen focussen op wat belangrijk is.

Stilteretraites

Hier laden we op

Minimaal 3 keer per jaar trekken we ons terug om op te laden, te bezinnen en tijd met God door te brengen. Dit is voor ons ontzettend waardevol, daarom delen we dit graag met anderen. Bij elke retraite is er plek voor 12 personen. De volgende retraite staat gepland in november 2021.

Coaching

We vinden het prachtig om mensen te zien groeien

Lisa is een introvert en heeft ontdekt hoe dat allemaal werkt voor haar. Ze heeft de opleiding imago coaching gevolgd en coacht introverte vrouwen om in hun kracht te gaan staan. 

Plaatjes draaien

En dan vooral house muziek.

Jesse heeft een hekel aan uitgebreide excelsheets. Behalve op festivals als het gaat om zijn persoonlijk programma met tijdslots per kwartier zodat hij geen dj mist. Zijn epische base-fase zorgde ooit eens voor een knuffel van DJ… 

Jesse is gek op house en techno,  en deelt dat met de wereld door te dj’en en te produceren.