Over ons

Het was een prachtige meidag in 2016 toen we elkaar voor het eerst ontmoetten; precies op deze plek op het Willemsplein in Arnhem. Het bleek een speling van het lot: precies bij het favoriete koffietentje van de cappuccinoverslaafde Lisa. Jesse, die helemaal geen koffie drinkt, zou er nog vaak koffie halen voor zijn toekomstige levenspartner. We durven zelfs wel te beweren dat Jesse wereldwijd de niet-koffiedrinker is die het vaakst koffie heeft gekocht.

Twee jaar later...

De ontmoeting was dus een speling van het lot, want het was helemaal niet de bedoeling dat de eerste ontmoeting hier plaats zou hebben. De tinderdate, we zeggen het gewoon eerlijk ;), was gepland aan de overkant, bij Stan&Co. Zo’n 3 minuten voordat het zover was kreeg Jesse een appje van zijn ouders: “Kom je ook gezellig een biertje drinken bij Stan?”. 

Er werd daarom uitgeweken naar Grand Café waarna Jesse zijn kookkunsten liet zien. Na een donderdagavond dansen in een zo goed als lege discotheek Manhattan zei Lisa eindelijk JA. Twee jaar later waren ze getrouwd, ouders van 2 zoons en studeerde Jesse af. Nog eens twee jaar jaar later besloten ze samen te gaan ondernemen. 

Dit houdt ons bezig

Naast ons marketingbedrijf hebben we allebei ons eigen passiebedrijven en hobbies. Zo is Jesse house en techno dj en de hele dag bezig met muziek en comics. Lisa coacht introverte vrouwen op het gebied van zelfvertrouwen en is actief in het leiderschapsteam van onze kerk Hemelsbreed.

Daarnaast beginnen de muren van zowel onze woning als ons kantoor steeds voller te hangen met haar eigen macramé-creaties. Creaties die ze in de toekomst van plan is om te verkopen. Daarnaast heeft ze introvertshop.nl opgezet die die overigens nog wel flink under construction is (maar wel gewoon werkt!). 

Bij alles wat we doen vinden we 2 dingen het allerbelangrijkst: om onze ervaring en talenten in te zetten waar we impact kunnen hebben én om onze vrijheid te waarborgen: doen wat we leuk vinden binnen de structuur van ons gezin! 

Wat we doen

  • Marketing
  • Stilteretraites
  • Coaching
  • dj / producer

Contactgegevens

E: echtpaar@pieplenbosch.com
T: 06-23336101